Training en opleidingen

Training en Opleidingen

Vaaropleidingen op maat met veel ervaring.

Vaaropleidingen op maat. Enkele vragen moeten worden gesteld. Wat is het doel? Waar gaat u varen? Enkele zaken kunnen worden gescheiden. Wat heeft u nodig aan verplichte papieren? Hoe zorgt u voor happy ship? Praktijk opleidingen die met voorkeur op eigen schip worden gedaan, tevens is er een opleidings-yacht.

Door de vele tochten, meer dan 38.000 gelogde zeemijlen in de laatste 10 jaar, is er met een grote verscheidenheid van typen en merken yachten gevaren. Dit kunnen zowel oude yachten zijn, als ook met de nieuwste yachten direct uit de fabriek tot aan nieuwe seatrails.

  • Vaarbewijs 1 + VB2 (A) gecertificeerd door vbo opleidingen, navi-yachting verzorgt opleidingen in kleine groepen of helemaal in prive.
    In het land waar u woonachtig bent ( ingeschreven staat ) moet u het vaarbewijs, wat nationaal in het land verplicht is, behalen. Het ICC ( internationaal certificate of competence ) is in alle Europese landen geldig en in sommige landen daarbuiten. Maar dus niet in het land waar u woonachtig bent. Het Nederlandse ICC staat onder toezicht omdat hier geen praktijk opleiding aan verbonden is. Navi-Yachting biedt een aanvullende praktijk opleiding aan die wereldwijd wordt geaccepteerd.
  • Praktijk opleidingen